Muziekdocent & hoornles

Uit mijn ervaring als hoornist, dirigent en muziekdocent weet ik hoe belangrijk veelzijdigheid en flexibiliteit is. Of de leerling nu van klassieke muziek houdt, van pop of van jazz, of de leerling nu snel of minder snel is, veel of weinig thuis oefent, elke leerling benader ik op persoonlijke wijze. Zowel de beginner als de gevorderde leerling geef ik graag op zijn of haar persoonlijke niveau les.

 

Bij Cultuurhuis Heemskerk kun je bij mij terecht voor hoornles. Dit kan wekelijks, maar ook als je zomaar eens een les wil om je spel wat bij te spijkeren. Je bent welkom als je nog nooit gespeeld hebt, maar ook als je al 40 jaar speelt. Ook kun je mij tegenkomen op de basisschool, waar ik trompet-, bugel- en algemene muziekles geef. Als je hier naschoolse lessen volgt, kom je bij mij in het leerorkest van St. Caecilia in Heemskerk. Klik voor meer informatie op cultuurhuisheemskerk.nl/staff-member/lindy-karreman-hoorn/

Voor lessen kun je vrijblijvend contact opnemen via Contact

Ook kom ik graag bij jou in de klas een muzikale voorstelling spelen! Voor meer informatie kijk op Hoornist of op eposensemble.nl.