Dirigent

 

Sinds 2018 sta ik op de bok bij Harmonie de Spaarnebazuin in Haarlem. Dit harmonieorkest repeteert op donderdagavond in Haarlem.

In 2021 ben ik begonnen als dirigent bij Nova Caecilia in Heemskerk. Nova Caecilia en het voorafgaande leerorkest repeteren op dinsdagavond in Heemskerk.

Vanaf 2024 kun je mij ook vinden op vrijdag bij Fanfare Sursum Corda in Andijk. Hier repeteren zowel de fanfare als het opleidingsorkest Jong Sursum.

De afgelopen jaren ben ik als dirigent verbonden aan Fanfare Samen Voorwaarts uit 't Veld/Waarland/Zijdewind, de Abcouder Harmonie, Muziekvereniging Venhuizen en het Zeeuwsch Koper Collectief.

 

Heb je interesse om te komen kijken of wil je een keer mee komen spelen in Haarlem, Heemskerk of Andijk? Neem dan Contact op met mij of bezoek een van de onderstaande websites. Je bent altijd welkom om een keer vrijblijvend mee te komen repeteren.

 

Uit het juryrapport van het West-Friesland Muziekfestival 2022, optreden met Samen Voorwaarts:

"Wat zijn jullie gegroeid zeg, echt knap! Ongetwijfeld heeft jullie nieuwe dirigent daar een belangrijk aandeel in maar het orkest is blijkbaar ook zo flexibel om hiermee om te kunnen gaan. En wat een mooi volle bezetting, goed om te zien. Veel succes met elkaar, ik kijk uit naar jullie volgende stap!"

 

Winnaar dagprijs West-Friesland Muziekfestival 2023 met Samen Voorwaarts. 

"Uitstekende uitvoering van dit werk! (Seagate Overture - James Swearingen arr. Jan Bosveld) Mooie klank in het orkest, er wordt goed muziek gemaakt. Ook ritmisch is het allemaal
heel strak. Jullie spelen met veel overgave! Succes verder in de toekomst"

 


Lindy Karreman. Foto: Erwin Bartman

Sursum Corda Andijk recensie