Dirigent

 

Sinds 2018 sta ik op de bok bij Harmonie de Spaarnebazuin in Haarlem. Dit harmonieorkest repeteert op donderdagavond in Haarlem.

In 2021 ben ik begonnen als dirigent bij Nova Caecilia in Heemskerk. Nova Caecilia en het voorafgaande leerorkest repeteren op dinsdagavond in Heemskerk.

Vanaf seizoen 2021-2022 kun je mij ook vinden op maandag bij Fanfare Samen Voorwaarts in Waarland/'t Veld/Zijdewind. Hier repeteren zowel de fanfare als het leerlingenorkest Junior Stars.

De afgelopen jaren ben ik als (interim)dirigent verbonden aan Fanfare Sursum Corda uit Andijk, de Abcouder Harmonie, Muziekvereniging Venhuizen en het Zeeuwsch Koper Collectief.

 

Heb je interesse om te komen kijken of wil je een keer mee komen spelen in Haarlem, Heemskerk of Waarland/'t Veld/Zijdewind? Neem dan Contact op met mij of bezoek een van de onderstaande websites. Je bent altijd welkom om een keer vrijblijvend mee te komen repeteren.

 

Uit het juryrapport van het West-Friesland Muziekfestival 2022, optreden met Samen Voorwaarts:

"Wat zijn jullie gegroeid zeg, echt knap! Ongetwijfeld heeft jullie nieuwe dirigent daar een belangrijk aandeel in maar het orkest is blijkbaar ook zo flexibel om hiermee om te kunnen gaan. En wat een mooi volle bezetting, goed om te zien. Veel succes met elkaar, ik kijk uit naar jullie volgende stap!"

 


Lindy Karreman. Foto: Erwin Bartman

Sursum Corda Andijk recensie