Hoornist

 

Als freelance hoornist heb ik in diverse beroepsorkesten mogen spelen, waaronder het Balletorkest,  Nederlands Philharmonisch Orkest, Radio Filharmonisch Orkest, Metropole Orkest, Phion, Noord Nederlands Orkest, Philharmonie Zuidnederland, Brussels Philharmonic, Marinierskapel der Koninklijke Marine en het Orkest Koninklijke Luchtmacht.

 

Tevens ben ik van 2018-2022 als hoornist werkzaam geweest bij de Fanfare van het Korps Nationale Reserve (FKNR).

Met mijn kwintet het Epos Ensemble maak ik muzikale kindervoorstellingen. 

Lindy speelt op een Alexander 103 en een Alexander 1104. 


Epos Ensemble

 

Met het Epos Ensemble maak ik muzikale vertelvoorstellingen. Momenteel tourt het Epos Ensemble rond met de kindervoorstellingen Boutje van de Rommelberg - naar het boek van Mirjam Oldenhave en Rick de Haas - (2023-2025) en Olifantje in het bos (2022 - heden). Voor meer info en boekingen, zie eposensemble.nl


Cuba Libre

 

In 2018 heb ik met het Ricciotti Ensemble een reis gemaakt door Cuba. Deze reis heeft een grote indruk op mij gemaakt. Euphoniumspeler en componist Hendrik de Boer schreef 'Cuba Libre' voor hoorn, combo en fanfare, geïnspireerd door deze reis. 'Cuba Libre' is geschreven voor mij en de FKNR. Via onderstaande links kun je het werk luisteren en aanschaffen. Er is inmiddels ook een versie voor hoorn en piano. Ik kom dit werk heel graag bij uw vereniging spelen! Neem hiervoor Contact met mij op.

lake-music.com/cuba-libre-fa

lake-music.com/cuba-libre-solo-horn-f

 

Lindy Karreman. Foto: Liesbeth Geerts en Marvin Schaap